Tjoho! Här kommer menyn från Walkos!

Årets kock blir den samiska kocken Kristoffer Åström. 

Öppettider:

Torsdag 16 mars – restaurangen är öppen 11:00-21:00

Fredag   17 mars – restaurangen är öppen 11:00-01:00

Lördag   18 mars – restaurangen är öppen 11:00-01:00

Meny & prissättning

Middag fredag:

Förrätt: Röding ceviche på toast
Varmrätt: Renfilé med potatiskaka, frästa bönor, bacon samt rödvinssky
Dessert: Vaniljpannacotta med hjortrontäcke
375 kr/person

Middag lördag:
Helgrillad ren, rotfruktsgratäng med murkelsås
Grönsallad, bröd, smör, ost
425 kr/person

A la carte meny torsdag – lördag

Förrätter
Rökt ren på toast med rödlök och crème fraiche 85 kr

Varmrätter
Kokkött 90 kr
Souvaskebab 90 kr
Renbuljong 20 kr
Walkos Lapini 55 kr
Walkos delikatesstallrik 85 kr
Halstrad röding med dill och honungsslungade potatisar med citron sås 195 kr
Renentrecôte med rostade rotsaker med rödvinssås 185 kr

Dessert
Chokladtryffel med lingonkompott 45 kr
Cheesecake med hjortrontäcke 65 kr

Drycker
Lättöl/läsk 20 kr
Gluwein 50 kr
Glas vin 50 kr
Öl Jämtlands bryggeri 50 cl 65 kr

Med reservation för ev. ändringar

På fredag och lördagskväll kommer en trubadur att underhålla, vilken trubadur det blir är inte klart ännu.

Mmmm, vi ser fram emot detta!

Kommentarer är avstängda.