Herrcupen

Nu är det dags att redovisa herrcupen. Den började ju igår fredag med match mellan Åarjelkarrh och Sör-Tröndelag/Hedmark som slutade 3-0 efter mål av Jens Andersson på straff, sedan gjorde Jonas Jonsson två mål.
Idag lördag spelade Åarjelkarrh-Gaske Nöörje 1-0, mål av Albin Ljungberg, som sedan tyvärr skadade sig.

Jämtland-Sör-Tröndelag/Hedmark 5-2, mål för Jämtland Perfinn Asproth, som gjorde tre mål, övriga mål gjordes av John Eriksson och Johan Bergkvist.

Åarjelkarrh- Jämtland 1-3, Ola Ljungberg gjorde för Åarjelkarrh och Johan Bergkvist gjorde alla målen för jämtarna.

Gaske Nöörje – Sör-Tröndelag/Hedmark 2-4. Alla mål för Gaske Nöörje gjordes av nummer 18, fantastisk spelare det där tyckte undertecknad och bisittaren, gjorde det mesta för Gaske Nöörje. Efter kontroll med domaren verkar det som om en av nummer 18 var Mats Renander, den andre har vi inte lyckats identifiera ännu, kanske någon kan ge upplysningar i morgon.
Sör-Tröndelag/Hedmarks mål gjordes av Niklas Danielsen och Nils Tomas Mortensson.

I sista matchen spelade Gaske Nöörje och Jämtland oavgjort 3-3. Gaske Nöörjes mål gjordes som vanligt av nummer 18, denna gång är fortfarande bara den ene identifierad som Elias Bransfjell. för Jämtland nätade John Eriksson 2 gånger och Johan Bergkvist en.

Detta innebär att imorgon kl. 12:45 möts Jämtland och Åarjelkarrh i final.
Det blir säkert en batalj värd att minnas. Undertecknad och bisittaren vill höja ett varningens finger för Jämtland, som har sett väldigt vassa ut. Vi får se om Åarjelkarrh har något att sätta emot. Låt oss hoppas att matchen avgörs på ett rättvist sätt imorgon på fotbollsplanen och inte beroende på vilka som det är mest fart på under kvällen på Gyllene Bocken! Smiley wink

Hoppas att det kommer mycket publik imorgon. Det kommer att bli spännande match

Kommentarer är avstängda.