Damcupen

Nu är en lång dag med massa bra fotboll till ända. Fantastiskt väder och en fantastisk publik. Tyvärr har vi problem med högtalarna, så vi kan inte redovisa resultaten på en gång. Alla resultat och målskyttar är inte verifierade, så om någon är av annan åsikt, tveka inte att kontakta sekreteriatet. Där huserar undertecknad samt den 86-åriga bisittaren, Eva Rehnfeldt.
 
Vi börjar med damcupen där Idre/Brändåsen vann över Sör-Tröndelag/Hedmark med 5-0 igår. Målskyttar: Tova Thomasson, Ida Ljungberg, Julia Rensberg, Vaino Rensberg och Julia Rensberg. Idag besegrade man Gaske Nöörje med 1-0, mål av Vaino Rensberg och är därmed klara för final. Det andra finallaget är Gaske Nöörje som idag besegrade Sör-Tröndelag/Hedmark med 2-1 Målskyttar för Gaske Nöörja var Maja Jåma och Lisa Gälok, för Sör-Tröndelag/Hedmark gjorde Maja Krihke Bransfjell mål.
Damfinalen spelas sålunda mellan Idre/Brändåsen och Gaske Nöörje. Matchen startar kl. 11:45.
Kom och heja!

Kommentarer är avstängda.