Temat för Lopmenaestie 2016 är: Ur en renskötares perspektiv. 

Då var det dags att blicka framåt mot nästa Lopmenaestie! Nytt för Lopmenaestie 2016 är att vi har flyttat från slutet av vecka 9 till slutet av vecka 11. Tanken med det är att det ska bli bättre för våra utställare, de som har varit på Jokkmokks marknad har lite längre tid på sig att färdigställa nytt. Det är inte längre sportlov, men det finns fortfarande mycket folk i området och förhoppningsvis är det såna som är mer intresserade av att komma på våra kulturdagar. Vi gör ett försök, så får vi utvärdera efteråt.

Temat för Lopmenaestie 2016 är: Ur en renskötares perspektiv. Klara för Lopmenaestie 2016 är Risfjells från Vilhelmina, som kommer med ett stort urval från sin fina butik. Thomas Magnusson kommer med sin vackra trä- och hornslöjd. Jan Åke Jonsson kommer med sina fantastiska nitbälten. Dessutom är vi glada över att Alice Kråik kommer med sina supergoda gaahkoeh även i år.

Så fort vi har några nyheter att meddela, läggs de ut här på hemsidan och på Facebook. Det var allt för denna gång. Vi hörs!